Motors i variadors elèctrics d' alterna o de contínua
Noticies - Actualitat Empresa

MOTRONIC DRIVE PRO® SERVICE PARTNERS

11/04/2019

El passat 21 de març es va fer oficial el nomenament de Motronic com Drive Pro® Service Partners, convertint-se en els primers d'Iberia


L'oferta de Drive Pro® Services, incorporada recentment al catàleg de Danfoss Dives, es carateritza per portar el servei  a un pas més enllà del manteniment, reparacions i recanvis, oferint paquets per mantenir al client cobert en totes les seves necessitats. Aquests inclouen assistència serveis en posada en marxa, plans de mantenimient preventiu, extensions de garantia o paquets de recanvis, entre d'altres.
 

Seguint la filosofia de Danfoss, per garantir la correcta implantació d'aquest nou servei és indispensable comptar amb els Partners com a extensió de la pròpia empresa. Després de mesos de treball en equip i auditories, Motronic s'incorpora com a partner de servei Drive Pro®.
 

"La certificació Drivepro ens permet assegurar una alta qualitat i uniformitat global d'aquells Service Partners que s'han certificat en ella", assegura  Fernando Rejas, director del departament tècnic de Danfoss Iberia. "Els nostres clients tindran la garantia Drivepro que tant els tècnics com les empreses que els atenen compleixen amb els més alts estàndards Danfoss. A Espanya estem orgullosos de tenir els dos primers Drivepro Partners de la regió Sud d'Europa".


Subscriu-te al nostre newsletter per rebre les nostres
promocions i novetats