Motors i variadors elèctrics d' alterna o de contínua
Noticies - Actualitat Empresa

RUBIX MILLORA LA SEVA OFERTA DE PRODUCTES I SERVEIS DESPRÉS DE LA ADQUISICIÓ DE Motronic I SMA

10/01/2020

Rubix, en línia amb l'estratègia de desenvolupament de xarxa de Grup, ha adquirit Motronic Service Sabadell y SMA-Sistemas de Manipulación Asistida. Gràcies a això, el distribuïdor de productes i serveis de manteniment millora la seva oferta de productes i serveis a la península, on ja compta amb un total de 35 sucursals.
De la mà de Motronic, Rubix amplia les seves capacitats en l'àrea dels serveis de transmissió mecànica i el manteniment predictiu, per detectar i predir avaries i fallades en etapes incipients. Per la seva banda, l'aliança amb SMA permet ampliar l'oferta en l'àmbit de la seguretat i la salut mitjançant solucions d'ergonomia enfocades a tenir cura dels professionals operaris, reduir baixes, etc.
En paraules de Jesús Martínez, director general d'Rubix Espanya, aquesta adquisició augmenta "les capacitats de serveis dins de la família de transmissió mecànica" de la companyia i amplia "l'oferta de productes a la família de seguretat i salut", el que, "enforteix la posició de Rubix en el mercat com a proveïdor líder multiespecialista en solucions industrials".
Aquesta adhesió, indica el distribuïdor, suposa "un important pas cap endavant per Rubix a l'tractar-se de dues firmes de referència en els seus respectius sectors".
Fundada el 1987, Motronic Service Sabadell és especialista en el subministrament, manteniment i monitorització de motors i variadors industrials. Ofereix una àmplia gamma de solucions d'automatització, que inclouen la programació i la instal·lació.
Com explica Lluís Calbet, un dels seus tres fundadors, "la integració en Rubix ens aportarà una àmplia xarxa comercial on poder oferir els nostres productes i serveis en motors, variadors i manteniment predictiu, així com la distribució de les nostres marques KFEW (de sistemes de manteniment predictiu línia)

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre les nostres
promocions i novetats