ProductesServeisIntegracióReferènciaÀrea client
HOME CATALÀ CASTELLANO ENGLISH
Empresa Novetats Contacte La qualitat nostra raó de ser
 
   Novetats
    Noticies del sector


Rubix millora la seva oferta de productes i serveis amb l'adquisició de Motronic i SMA
Noticies del sector -

Rubix millora la seva oferta de productes i serveis amb l'adquisició de Motronic i SMA

06/02/2020

Rubix, en línia amb l'estratègia de desenvolupament de xarxa de Grup, ha adquirit Motronic Service Sabadell y SMA-Sistemas de Manipulación Asistida. Gràcies a això, el distribuïdor de productes i serveis de manteniment millora la seva oferta de productes i serveis a la península, on ja compta amb un total de 35 sucursals.

De la mà de Motronic, Rubix amplia les seves capacitats en l'àrea dels serveis de transmissió mecànica i el manteniment predictiu, per detectar i predir avaries i fallades en etapes incipients. Per la seva banda, l'aliança amb SMA permet ampliar l'oferta en l'àmbit de la seguretat i la salut mitjançant solucions d'ergonomia enfocades a tenir cura dels professionals operaris, reduir baixes, etc.

En paraules de Jesús Martínez, director general d'Rubix Espanya, aquesta adquisició augmenta "les capacitats de serveis dins de la família de transmissió mecànica" de la companyia i amplia "l'oferta de productes a la família de seguretat i salut", el que, "enforteix la posició de Rubix en el mercat com a proveïdor líder multiespecialista en solucions industrials".

Aquesta adhesió, indica el distribuïdor, suposa "un important pas cap endavant per Rubix al tractar-se de dues firmes de referència en els seus respectius sectors".

Fundada el 1987, Motronic Service Sabadell és especialista en el subministrament, manteniment i monitorització de motors i variadors industrials. Ofereix una àmplia gamma de solucions d'automatització, que inclouen la programació i la instal·lació.

Com explica Lluís Calbet, gerent de Motronic i un dels seus tres fundadors, "la integració en Rubix ens aportarà una àmplia xarxa comercial on poder oferir els nostres productes i serveis en motors, variadors i manteniment predictiu, així com la distribució de les nostres marques KFEW ( de sistemes de manteniment predictiu en línia) i la marca SMA (de sistemes de manipulació per al moviment de qualsevol tipus de càrrega). D'aquesta manera, conclou, "esperem que aquesta unió ens permeti seguir creixent tant en volum com en prestigi".

Per la seva banda, SMA és un proveïdor especialitzat en equips de maneig manual de càrregues en els processos productius, fent-los més segurs i eficients. Amb vendes que superen els 2 milions d'euros a l'any, la seva marca pròpia representa aproximadament les tres quartes parts de les seves vendes totals.

Marc Gabarró, director de SMA, ha assenyalat que "la sinergia creada amb Rubix, permetrà que més empreses millorin la seguretat, ergonomia i eficiència en els seus processos productius"

 << Tornar
  EMPRESA · NOVETATS · CONTACTE · PRODUCTES · SERVEIS · INTEGRACIÓ · REFERÈNCIA
ÀREA CLIENT · NOTA LEGAL · MAPA WEB · POLÍTICA DE COOKIES

Avda. Castell de Barberá, 16 · Pol. Ind. Santiga 08210 Barberà del Vallès (Barcelona - Catalunya)
Tel.: 93 719 29 20 / Fax: 93 719 29 21 · Ap de Correus nº 329 · NODUS · 08210 · motronic@motronic.es


SMA Sistemas de Manipulación Aisitida S.L.